Ontdek

Ledenbeheer

MembersLife is een centrale plek voor al je ledendata. Hier leg je de contactgegevens, contactmomenten en lidmaatschappen van je leden vast. Zo weet je altijd wat er bij hen speelt. Bovendien bereken je eenvoudig de juiste contributie voor elke situatie.

Evenementen

Professionele ledenevenementen organiseer je efficiënt met de Evenementen app. Zowel online als offline verenig je jouw leden snel en eenvoudig.

Facturatie

Met de Facturatie app kan je gemakkelijk alle facturen aanmaken voor je lidmaatschappen. Ook betalingsherinneringen kunnen vanuit de facturatie app worden verstuurd.

Betalen

Het verwerken van betalingen kost jou geen moeite meer. Bankbestanden voor automatische incasso’s genereer je eenvoudig met de Betalen app. MemberLife leest het elektronische bankafschrift van je bank en voegt betalingen automatisch toe aan de Facturen app.

Nieuwsbrieven

Door persoonlijke en relevante nieuwsbrieven zorg jij voor een sterke verbinding tussen jouw leden en de vereniging. Met de Nieuwsbrieven app stuur je gepersonaliseerde e-mails waarbij je de inhoud makkelijk aanpast aan de interesses van jouw leden.

Ledenportaal

Een professionele en intuïtieve website draagt bij aan een goede indruk en een sterk imago van je vereniging. Met de Ledenportaal app bied jij je leden exclusieve informatie aan.